jueves, 13 de septiembre de 2007

I Trobada de Bloggers de Gavà

Són moltes les persones que, per motivacions literàries o desig de tenir una veu a la Xarxa, decideixen obrir i mantenir actualitzat un bloc. També hi ha moltes entitats que han adoptat blocs com espais de comunicació entre socis i persones amb interessos comuns. Els blocs són una eina que en els darrers anys ha permès desenvolupar xarxes socials a Internet. Ara, volem que totes aquelles persones de Gavà que tenen un bloc –sigui de l’estil que sigui o tractin del que tractin- puguin compartir experiències, coneixements o bé conèixer-se.

Per això tenim la intenció d'organitzar una trobada perquè tothom pugui compartir coneixements sobre eines relacionades amb els blocs: perfils, millorar llocs, com fer RSS i fins i tot poder conèixer la persona que escriu un bloc en concret.

D'aquesta manera volem que tothom que tingui un bloc pugui aportar coses per compartir el proper 9 de novembre a les 19 hores. El lloc triat serà La Casa Gran, ubicada al carrer Major número 37 de Gavà.

Volem també que aquest sigui un espai on podem conèixer blocs de Gavà, així que us demanem que dins els comentaris a aquesta entrada podeu publicar la URL del vostre bloc. Els anirem posant cada setmana als favorits. Indiqueu-nos també (en privat) la manera de contactar amb vosaltres per enviar-vos informació sobre aquesta trobada.

L'únic requisit pel que fa als blocs és que siguin escrits per persones o entitats de Gavà.

Durant la setmana prèvia a la trobada us comunicarem el programa d'activitats d'aquesta trobada, els blocs participants i publicarem l'entrada amb tota la informació.

Us animeu? Envieu-nos els enllaços als vostres blocs!!

6 comentarios:

Mike Franco dijo...

Vaja... jo sóc de viladecans, però he estat a gavà força temps... cola :P?

Un salutament!! :)

Unknown dijo...

Jo al contrari que mike soc de Gavà i ara visc a la frontera entre Gavà i Castelldefels.

Vinga el meu blog,... www.juanete.net

Trobada de bloggers de Gavà dijo...

Evidentment que cola, mike. Tothom que vulgui participar és benvingut. D'aquesta manera els teus blocs també passen a la nostra llista de blocs personals.

Diego R. L. dijo...

Me parece muy bien la iniciatiba esta, sin embargo, ¿quien la ha iniciado?
Antes que nada saber quien esta detras de esto. Bueno un saludo muy grande, arreveure!!

Trobada de bloggers de Gavà dijo...

La iniciativa ha estat d'un "bloggero" que va venir a La Casa Gran a proposar l'activitat i nosaltres no hem fet, sinó que donar-li veu. Si t'animes pots contactar amb nosaltres responent el post o consultant l'agenda de La Casa Gran http://espaijove.gavaciutat.net

Diego R. L. dijo...

Aham aham.Bueno yo apoyo el proyecto y me parece bien que pongais el link de mi blog. Sin embargo el dia del encuentro no puedo acudir(de momento) pero bueno contais con mi apoyo.